W jakie gry gracie poza ogame? Nie chodzi tylko o przeglądarkowe :)
Ja osobiście Fifa, Far Cry 2, Euro Truck Simulator 2, metro 2033, czasem minecraft i Warcraft III - The Frozen Throne po necie (na mapie Horde vs Alliance), zastanawiam się nad simcity 5
EDIT
jezeli chodzi o minecraft to ja to samo ze znajomymi najlepiej :) a gry ktore przeszedlem to Diablo2, mafia 2, 1 prawie cala ale komp padl ;/ red alert 2, no troche tych gier jest czesc nie skonczona w 100% ale sa. NFS most wanted cale, undercover z 80%, pro street z 30%(srednio mi sie podobalo).
EDIT 1
Właśnie powracam do Tropico 4 z dodatkiem :) Bardzo podoba mi się ta gierka ;)
Obecnie gram w Anno 2070 i Wiedźmina 2 Zabójcę Królów.
Z gier które bardzo lubię i są moimi ulubionymi, ale które przeszedłem: Saga Gothic (Gothic I, Gothic II + dodatek Noc Kruka, Gothic III bez samodzielnego dodatku Zmierz Bogów, który przez swoją niezliczoną ilość bugów i o grafikę wołającą do pomstę do nieba nie zagram, oraz Arcania: A Gothic Tale, zwana też Gothic'em 4), Mafia I i Mafia II (kultowe gry).
Z gier, które czekają na swoją kolejkę to na obecną chwilę tylko Risen.
Dodatkowo z gier nie mających końca grywam czasem w Minecrafta, gdy bardzo się nudzę, a mam wenę twórczą budowy z kloców xD
Użytkownik
Plemiona xD I Skyrim ;) Ja grałem kiedyś w Warcraft'a ale ja ladder'y grałem ;)
Ostatnio edytowany przez IzydorWielki (2013-04-07 20:20:51)
Użytkownik
ja gram w minecrafta
Ja gram na nerwach miśkowi;)
A tak serio to nie za bardzo mam czas na granie, a jak już to wybieram jakieś mmorpg, jeśli chodzi o kompa. Długo grałam w muonline, poźniej jakiś czas w nostale, drakensanga i allods online (dwie ostatnie krótko). Na kompie chętnie zagram z kimś w warcrafta 3 albo hmm3:) Na psp lubię wszystkie części tekkena, little big planet albo loco roco. Jak miałam wii to uwielbiałam wszelkie gry z tą deską wii fit, np. hula hop z pakietu wii sport;)